Per "Rock" – swingdans

Anbefalinger

af Torben T Frandsen

Ikke en stor men den største tak til Per for at medvirke til min tossede 50 års fødselsdag.

Denne mand kan jeg absolut anbefale på det skarpeste. Hvis i vil have "en på opleveren" med både musik, dans og historie så er det her det sker, stop al' anden søgning for i er nået toppen af rocken! Tak Per for en pragtfuld, sjov og vidende aften som du klart var med til at bringe i mål. Aftenen, havde aldrig været den samme uden dig.

Torben T Frandsen

af Pia Elsberg

Anbefaling af TILLER GIRLS

Til årets fest i Bilka Ishøj  d. 24. maj 2015, havde vi denne gang valgt et Charleston tema. Som en del af aftenens underholdning, havde vi arrangeret et dansenummer med TILLER GIRLS. En dansetrup med enorm karisma og glimt i øjet. Deres optræden var gennemført med musik, koreografi, og kostumer og skabte rigtig god stemning. Vi var meget glade for deres indslag og vil gerne give dem vores bedste anbefaling.

På vegne af personaleforeningen/ Pia Elsberg

af Signe, Attentionfilm

Hej Per -

Håber du er kommet godt igennem julen og nytåret.

Som lovet hermed en anbefaling fra Attentionfilm:

Vi havde fornøjelsen af at have Per ude og undervise i Charleston og denne dans’ historie.

Det blev brugt som optakt til den årlige julefrokost. Vi er bare et mindre firma på 8 mand, der alle deltog med lige stor entusiasme.

Per formidlede trinene så alle kunne være med. Det var både svært, men samme tid også rigtig sjovt!

Per var dog til at fange stemningen og jargonen og kunne godt være med i snakken, alt imens han fortalte, hvordan hip hop hang sammen med Charleston.

Han havde forberedt undervisningen mhp. at overføre de gamle trin fra 1920’erne til moderne dans anno 2014. Det var ret gennemført og bar meget præg af en professionel og personlig interesse for sit håndværk.

Vi blev både historisk klogere og lidt bedre til at danse den aften. Tak for det!

Hilsen

Signe, Attentionfilm

af ConCom Safety v Fonden Roskilde Festival

Kære Per,

Tusind tak til Kati og Per for deres indslag med charleston show til vores firmafest! Da den gamle grammofon blev trukket op og Kati og Per begyndte at danse havde de straks alles opmærksomhed. Prikken over i'et for gæsterne var da Per trak min mand og jeg op for at danse. Hvad de ikke vidste var at Kati og Per have givet os dansetimer på forhånd og alle blev meget overrasket da vi rent faktisk kunne lidt! Kati og Per er fantastiske og kan varmt anbefales om end det er til et show eller til dansetimer.

ConCom Safety v Fonden Roskilde Festival

af Lars Hartig, Coop, Karlslunde

Rytmens historie illustreret med musik og dans af Per (Rock) Mogensen og Kati Erikka Arikoski-Johnson er en rejse på 1½ time, hvor der fortælles, spilles musik og ikke mindst danses. Per er en dygtig foredragsholder, der ved meget om den rytmiske musik. Han kan formidle det! Kati er en super professionel   danser, der sammen med Per kan få tilhørerne til at forstå, hvilke muligheder den rytmiske musik giver dansere. De kunne også få tilhørerne på dansegulvet i en ’Locomotion’ og til ’Saterday Night Fever. Slutnummeret var dans til ’In the Mood’!

Arrangementet var en spiseaften arrangeret af SuperBrugsen i Karlslunde, hvor deltagerne fik en stor oplevelse.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send