Per "Rock" – swingdans

Anbefalinger

af Felicia Céline Olsen

Hvordan starter du din fest på bedste vis? Du ringer til Per Rock.

En varm tak skal lyde til Per for hans optræden til vores årlige julefrokost. Med sin fantastiske tilgang til dansens takt og toner, formåede han at skabe en feststemning med højt humør og glade rytmer samtidig med, at lokalet blev fyldt med smil og latter. Tusind tak for en suveræn start på aftenen, det kan glædeligt anbefales!

Med venlig hilsen

Felicia Céline OlsenHR, Recruitment Manager & Executive Assistant

JUC.

af Torben T Frandsen

Ikke en stor men den største tak til Per for at medvirke til min tossede 50 års fødselsdag.

Denne mand kan jeg absolut anbefale på det skarpeste. Hvis i vil have "en på opleveren" med både musik, dans og historie så er det her det sker, stop al' anden søgning for i er nået toppen af rocken! Tak Per for en pragtfuld, sjov og vidende aften som du klart var med til at bringe i mål. Aftenen, havde aldrig været den samme uden dig.

Torben T Frandsen

af Pia Elsberg

Anbefaling af TILLER GIRLS

Til årets fest i Bilka Ishøj  d. 24. maj 2015, havde vi denne gang valgt et Charleston tema. Som en del af aftenens underholdning, havde vi arrangeret et dansenummer med TILLER GIRLS. En dansetrup med enorm karisma og glimt i øjet. Deres optræden var gennemført med musik, koreografi, og kostumer og skabte rigtig god stemning. Vi var meget glade for deres indslag og vil gerne give dem vores bedste anbefaling.

På vegne af personaleforeningen/ Pia Elsberg

af Signe, Attentionfilm

Hej Per -

Håber du er kommet godt igennem julen og nytåret.

Som lovet hermed en anbefaling fra Attentionfilm:

Vi havde fornøjelsen af at have Per ude og undervise i Charleston og denne dans’ historie.

Det blev brugt som optakt til den årlige julefrokost. Vi er bare et mindre firma på 8 mand, der alle deltog med lige stor entusiasme.

Per formidlede trinene så alle kunne være med. Det var både svært, men samme tid også rigtig sjovt!

Per var dog til at fange stemningen og jargonen og kunne godt være med i snakken, alt imens han fortalte, hvordan hip hop hang sammen med Charleston.

Han havde forberedt undervisningen mhp. at overføre de gamle trin fra 1920’erne til moderne dans anno 2014. Det var ret gennemført og bar meget præg af en professionel og personlig interesse for sit håndværk.

Vi blev både historisk klogere og lidt bedre til at danse den aften. Tak for det!

Hilsen

Signe, Attentionfilm

af ConCom Safety v Fonden Roskilde Festival

Kære Per,

Tusind tak til Kati og Per for deres indslag med charleston show til vores firmafest! Da den gamle grammofon blev trukket op og Kati og Per begyndte at danse havde de straks alles opmærksomhed. Prikken over i'et for gæsterne var da Per trak min mand og jeg op for at danse. Hvad de ikke vidste var at Kati og Per have givet os dansetimer på forhånd og alle blev meget overrasket da vi rent faktisk kunne lidt! Kati og Per er fantastiske og kan varmt anbefales om end det er til et show eller til dansetimer.

ConCom Safety v Fonden Roskilde Festival

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send