Per "Rock" – swingdans

Per Rock – 50´erne: Elvis, Brylcreme, Jitterbug, Jukeboxe og Rock Around The Clock.

Per Rock er ubetinget Danmarks største og levende leksikon inden for 50´er rock and roll og beslægtet musik i dette årti. Det er lykkedes os at hyre Per Rock til et 1½ times foredrag om de rockende 50´ere, hvor Elvis, Jitterbug, Anderumper og Rock Around The Clock satte dagsordenen.

Med sin smilende entusiasme og stilsikre karisma, der vil Per guide os igennem de mange genrer, der findes, når talen falder på 50´erne, hvor der i flæng kan nævnes:
RNB (Rhythm and Blues), Rock-a-billy, doo wop og rock and roll.

Per Rock var selv Rockabilly, da denne energiske musikgenre fik sin tilbagekomst/renæssance i 80érne og 90´erne, hvor musikken blev kaldt for NEO-Rockabilly.

Vi vil få historien bag det mest kendte ROCK AND ROLL nummer ”Rock Around The Clock”. Herunder, hvorfor blev det ikke et hit, og hvad årsagen var til, det blev verdens mest kendte rock and roll nummer?

Elvis Presley, the one and only, startede han bølgen ”rock and roll”?

Jitterbug, var det reelt en 50´er dans?

Teenagers, hvad var det for en størrelse?

Hvad rørte sig på den danske side, OG hvor hip var Gustav Winckler?

”Rock og Rul i Ræverød”, Elga Olga, man skal høre det, før man tror det…

Per Rock har en anderledes, og meget spændende indgangsvinkel til dette herlige årti, der vendte op og ned på meget, og gav grobund for den næste generation: Beatles og Stones (men det er en helt anden historie)

Der bliver rift om pladserne, så skynd dig. Dette er unik mulighed for smukke, dragende, sjove og diverse ”røverhistorier” fra 50´erne.

Mvh
Per Rock

Ønsker du et lignende foredrag kontakt mig:28 56 21 14 eller pr. mail: rock.per@gmail.com

Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send