Per "Rock" – swingdans

Jazz, Swing og pjatteri – for Ældresagen

Per Rock – Swing style

Ældresagen har kontaktet mig for et foredrag hvor jeg skal underholde ensomme ældre mennesker. Ved dette foredrag vil jeg også engagere de ældre med lette dansetrin og herlige syng-med sange som: “skibet skal sejle i nat” og “Susanne, Birgitte og Hanne”.

Per Rock er ubetinget Danmarks mest kendte foredragsholder og kapacitet i tværgående viden om de glade jazzdage – hvor musikken og dansen var i samspil – til den pludselige forandring, der ankom med Be-Boppens indtog i USA.

Som autodidakt inden for jazzmusik har Per Rock et særdeles indgående kendskab til starten af jazz/blues perioden i det forrige århundrede og helt frem til 1950´erne.

I det medrivende foredrag bliver der vist og fortalt, hvorledes jazzen udviklede sig over tiden. Fra at være en symbiose mellem musikere og dansere blev jazzen mere progressiv og udfoldede sig i en større fremvisning af teknisk musikalsk kunnen. Synergier forsvandt, og jazzen blev rettet mod et siddende og lyttende publikum.

Mange spændende anekdoter kommer på tale når Per Rock nærværende fører tilskueren gennem historien; blandt andet tror mange at nummeret “In The Mood” er lavet af Glenn Miller – dét rådes der også ”bod på” undervejs. Per Rocks store viden om dans og musik formidles i øre- og øjenhøjde samt i et levende sprog, hvor alle nemt følger fakta leveret med Per Rock’s lune humor og synlige energi.

Foredraget krydres undervejs med tilpassede musik- og danseklip, der sjældent er set herhjemme.

Foredraget afholdes i Mellemvang 5.
Det anbefales at møde op i god tid – der er plads til 200 mennesker.
Kontakt Mega Bowl for nærmere information.

Ønsker du lignende musikalsk underholdning, så ring til mig på: 28 56 21 14 eller pr. mail: rock.per@gmail.com
Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send