Per "Rock" – swingdans

Jazz, Swing og pjatteri (igen)

Per Rock – Swing style

Igen i år skal jeg holde foredraget “Jazz, Swing og pjatteri”

Per Rock er ubetinget Danmarks mest kendte foredragsholder og kapacitet i tværgående viden om de glade jazzdage – hvor musikken og dansen var i samspil – til den pludselige forandring, der ankom med Be-Boppens indtog i USA.

Som autodidakt inden for jazzmusik har Per Rock et særdeles indgående kendskab til starten af jazz/blues perioden i det forrige århundrede og helt frem til 1950´erne.

I det medrivende foredrag bliver der vist og fortalt, hvorledes jazzen udviklede sig over tiden. Fra at være en symbiose mellem musikere og dansere blev jazzen mere progressiv og udfoldede sig i en større fremvisning af teknisk musikalsk kunnen. Synergier forsvandt, og jazzen blev rettet mod et siddende og lyttende publikum.

Mange spændende anekdoter kommer på tale når Per Rock nærværende fører tilskueren gennem historien; blandt andet tror mange at nummeret “In The Mood” er lavet af Glenn Miller – dét rådes der også ”bod på” undervejs. Per Rocks store viden om dans og musik formidles i øre- og øjenhøjde samt i et levende sprog, hvor alle nemt følger fakta leveret med Per Rock’s lune humor og synlige energi.

Foredraget krydres undervejs med tilpassede musik- og danseklip, der sjældent er set herhjemme.

Foredragets titel – “Jazz, Swing og Pjatteri –  fra den spæde start til Bebop”

Foredraget afholdes i forsamlingshuset Nyvangs alle 4, der ligger et kvarters gågang fra Andelsbyen.
Det anbefales at møde op i god tid.

Ønsker du lignende musikalsk underholdning, så ring til mig på: 28 56 21 14 eller pr. mail: rock.per@gmail.com
Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send