Per "Rock" – swingdans

DJ


HVORFOR hyre en dj, når der er Spotify og Youtube?

Hvorfor gå på restaurant, når man kan lave maden der hjemme, hvorfor hyrer en maler, når man kan male selv, og sådan kunne man blive ved.

Det gør man fordi, der er folk, der forstår at sætte en ære i deres virke og derved også ”prikken over i´et” ved at tilføre festen det ekstra krydderi der gør, at musikken har et flow og får folk til at danse.

Jeg har mere end 35 års erfaring som dj, og kan spille en meget stor og bred vifte af musik.

De fleste firmaer og fester de ønsker, at man spiller en god blanding af de STØRSTE hits op igennem tiden, og når man som dj i gennemsnit spiller 4 timer, så bør disse opgaver være ”nemme” at gå til, og når jeg skriver nemme, er det underforstået, at man som dj BØR kende de største og bedste såkaldte FLOOR FILLERS.

En dj er til for at få dansegulvet i gang.

At kende de største hits er ikke lig med, at man er en god dj, men at kende gode dansevenlige melodier og spille dem i det rette flow, dette gør blandt andet en til en god dj.

Nogle dj´s ønsker ikke at spille andet end den form for musik, der er deres ”barn”, hvilket kan være ”elektronisk” eller ”dance hall”, og listen af genre, som sub-genre, er alen lang.

Andre dj´s, der i blandt mig selv, vi har vores spidskompetencer indenfor forskellige genre / årti, men, kan også gøre folk glade med DE STØRSTE HITS GENNEM TIDEN.

TEMAFESTER:

Når der skal afholdes temafester, så er det vigtigt at finde en dj, der har forstand på lige netop den genre/tema, man søger, og her har jeg mange spidskompetencer.

Temafester i Danmark afholdes ofte, men, når det kommer til musikken, så ønsker de fleste firmaer kun temamusikken for en kort periode. Min meget store erfaring siger mig, at selve musikken indenfor temaet, det holdes i alt fra ½ time til max 2 timer. Når de herlige dråber har taget deres indtog, så vil vi helst høre de toner, vi hører i radioen, hvilket er hits gennem tiden. Musik som alle kender og kan synge med på.

Det er altid en glæde for mig at underholde min kunder med musik, der gør dem glade, og som professionel dj, der sætter jeg en ære i at være 110 % tilstede, når jeg ude.

Se nærmere her for temaer: (link her til)


MULIGHEDER:

Som dj der har du hele 4 muligheder for at opleve mig ”på slap line”:

Laptop: de fleste dj´s i dag, de bruger en laptop af den ene eller anden art, da mange kunder de forlanger, at man som dj har ”alt”. Som laptop dj, der har man typisk et udvalg på ca. 50.000 numre og muligheden for at opfylde lige præcis ”det” nummer burde være tilstede.

VINYL DJ: flere og flere dj´s gør det til sit speciale at vende enten 45 rpm (singler – 7”) eller 12” (maxi singler), og ud fra dette så har man kun det, man har med i kasserne, hvilket også burde være nok. I dette tilfælde, så skal man ikke regne med ”TOP 20” musik, da det meste TOP 20 musik, det primært er på download eller i enkelte tilfælde Lp.

Forcen ved at være ”45 dj” det er, at man her på en helt sjov og unik måde kan sammensætte en aften på en anderles og interessant måde. Jeg har gjort dette mange gange med stor succes. Og, igen, HUSK PÅ, her skal du ikke forvente ”the latest and greatest” kun THE GREATEST music.

78´er Shellac: Som noget nyt og unikt, der har jeg to muligheder (faktisk 4) for at komme ud og vende de herlige gamle let knitrende lakplader fra ”mormors” unge dage.

Når vi taler om gamle lakplader (Shellac), så er vi ”begrænset” til musik fra perioden 1920´erne og frem til 1960, hvor man (mere eller mindre) stoppede med at trykke disse plader. Omkring 1960, der havde singlen (45 rpm) overtaget markedet.

RADIO MERCUR: jeg er indehaver af udstyr, der har tilhørt det hedengangne skib RADIO MERCUR. Det udstyr var i brug til DISTORTION 2016, hvor jeg spillede i 6 timer i træk. Feed Backen var ”Du skal på stor scene i 2017”.

Med dette udstyr har jeg to grammofoner og rørforstærkere, der er fra 1956, der er bygget ned i amerikansk nøddetræ, der kan jeg sætte ”liv og glade” dage til mange nostalgiske fester. Jeg kan spille lakplader og vinyl.

Linnet & Lauritzen: En herlig gammel grammofon fra 1956, med grammofon oven i. Dette udstyr er perfekt for mindre forsamlinger som ”større” festivaler og fester.

Jeg har også med dette radio spillet op til DISORTION i en sidegade, hvor folk troede, jeg have en MP3-afspiller gemt bagved, men, jeg spillede lakplader i 6 hele timer. Foran radioen, der havde jeg sat en mikrofon, fuldstændigt som i ”de gode gamle dage”, der gik ind over en mixerpult og ud igennem de store højttalere ved siderne. FOLK VAR ELLEVILDE.

Til specielle arrangementer, der kan jeg komme ud med enten min tragtgrammofon fra 1920´erne eller min rejsegrammofon fra 1930´erne.

Læs nærmere her for mine temaer indenfor 78´ere (link)

Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send