Per "Rock" – swingdans

Opvisning

OPVISNING:

Jeg kommer ud til alle former for fester og events, intet er for småt eller stort.

Jeg kommer ud, enten alene, eller med en af mine dygtige dansepartnere, og laver mange former for optrædende, hvor dans er en stor del af ingrediensen.

Ved danseopvisning, der kan jeg lave det som et rent indslag, eller jeg kan få folk med til slut, således, at folk efterlades med en god følelse i kroppen.

Dans frigiver positive endofiner i kroppen, og jeg har endnu ikke oplevet, at mine kunder ikke bliver efterladt med et stort smil og positive vibes.

Jeg kombinere typisk et indslag med lidt historiske facts på sådan en måde, at publikum drages ind i et spændende og uforudsigeligt univers af anekdoter, og min tilgang er altid dyb professionel.

Du vil som kunde altid opleve, at vi er klædt i tøj, der med 110 % sikkerhed repræsenterer stilen, tidsånden, årtiet, du ønsker os at optræde til. Dette betyder blandt andet, at ønsker du et Charleston show, så kommer vi iklædt tøj med klare reminiscenser fra 20´ernes Charleston, hvilket betyder, at vi er klædt i tøj, der afspejler denne tid og ikke f.eks. Blues Brothers fra 60´erne.

På samme måde, så møder vi ikke op i 60´er tøj til en 50´er fest.

Hvorfor er dette vigtigt? Det er vigtigt fordi jeg sætter en ære i at lave mine shows så gennemførte som muligt, og jeg er af den opfattelse, at man på “denne aften”, hvor der er et givent tema, at vi som aktører, vi sørger for en fuldkommenhed.

Der er ingen i Danmark, der gør tingene som jeg. Når du hyrer mig, så vil du få en oplevelse udover det sædvanlige, du ikke oplever fra andre. Jeg har Danmarks ubetingede største viden indenfor dans, musik og stilarter, når vi taler nostalgi, old school etc fra 1900 og frem til 1970´erne.

Det er meget vigtigt for mig, at du og dine gæster får en performance der lever op til dine ønsker og behov, og derfor så har jeg en dialog med dig som kunde hele vejen igennem, fra start til slut.

Kontakt mig for et tilbud:  2856 2114 eller rock.per@gmail.com

Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send