Per "Rock" – swingdans

Kunderne siger

Her er et udpluk af de seneste feed backs, jeg har fået på min optræden, undervisning og dj:

vi hyrede Per Rock som dj til vores sommerfest, hvor temaet var The Great Gatsby, og var mildest talt målløs over Pers viden og formåen med musik fra Charlestontiden mixet med nyt som gammelt. Efter et par timer der ønskede vi noget nyere musik og Per var ikke langsom til at sætte videre gang i selskabet med “Get Lucky” – og det var præcist sådan vi følte denne aften. Vi kan på det varmeste anbefale Per. Vi danser alle videre. Gitte og Stephen. 

PS: Han er også en formidabel danser, der viste og nogle rigtige sjove Charlestontrin

———————————————————————————————————

Fra min sidste polterabend (august 2013)

Vi havde en fantastisk tid i dansestudiet, bruden og følget var yderst begejstrede. Især blev der udtrygt begejstring over at de samme grundtrin gik igennem hele timen, med nye små variationer. Dette gjorde at man rent faktisk kunne være med og huske dem efter man forlod dansestudiet. Bruden og følge dansede resten af dagen. Yderst professionel og lærerig time, hvor både historien bag dansen og trinnene fremføres med stor profession og passion.

———————————————————————————————————

Sommeren 2013

Per Rock og hans dansere leverede et formidabelt Show, der gav genklang hele vejen rundt.  

Deloitte

———————————————————————————————————-

Tak for rigtig god underholdning!  (maj 2013)

 Vi havde fornøjelsen af at have Per Rock til at undervise os i Charleston.

Det var en rigtig god oplevelse, hvor Per formåede at blande foredrag og undervisning i en god og sjov kombination.

Per fik alle med og gav en samlet god oplevelse, som der stadig tales om.

 

Nykredit

———————————————————————————————————–

Kære Per ”Rock” /  Ang. Danse seance 23. april 2013

Blev nødt til at sætte Rock i situationstegn da du meget mere end blot rock’er – du jiver, swinger, hopper, bevæger dig og ikke mindst bevæger dem du byder indenfor og op til dans. Fra første kontakt var det klart at vi havde en helt speciel oplevelse i vente og forventningen blev ikke blot indfriet men overgået – sjældent har mine kollegaer smilet og grinet så meget, endda med sved på panden – da du tog os på en rejse gennem dansen på næsten 100 år.

Tak for et dejligt, inkluderende og smidigt planlagt arrangement – en oplevelse jeg varmt kan anbefale til andre der vil komme hinanden ved og få brugt (latter)musklerne.

Gode hilsner og tak igen

Jacob Munch Sjeldan
(Novo Nordisk)

——————————————————————————————————-

Vi hyrede Per ’Rock’ med dansepartner til en 50er danseskole i Ideal Bar til Golden Days åbningen 8. september 2012. Alle var velkomne, uanset færdigheder. Og folk kom i alle aldre, fra 17 til 70, med vidt forskellige forudsætninger. Alligevel formåede Per at lave en fest for alle! Ingen blev hægtet af, ingen havde det for nemt. Vi var virkelig imponerede over hans evne til at lære fra sig og få fortalt et par historiske anekdoter undervejs. Der var smil og glæde over hele linien, og alle gik derfra med en god oplevelse i bagagen. Kan kun anbefales! / Danmarks Rockmuseum

——————————————————————————————————–

Tak and Tack for an amazing weekend of fun workshops…it totally surpassed my expectations…the teaching was brilliant, really fluid, really informed, really well pitched to our group. The music was so much fun to listen and dance to, the small (and perfect balance) made it one of the best class experiences ever! It really made a difference not to have to wait for a lead to be free, and the personal attention you got from the teachers was really appreciated! I loved the fun and cheeky attitude of the class, and that you guys taught it from a lindy point of view, it meant we always had a point of reference…very useful!  Abi, U k. 

———————————————————————————————————

Swing swing swing !!!
What about it?? Endnu en fantastisk aften i Farum Jazzklub – Betty Blue og danmark bedste Lindy Hop showdansere, Per Rock & Just Joan gav både danseinstruktion og senere en flot opvisning. Publikum gav stående ovation.

———————————————————————————————————-
Per Rock og Joan leverede et uforglemmeligt Charleston danseshow med efterfølgende meget underholdende undervisning. Senere på aftenen dansede alle lystigt videre. Lise, Nordsjælland
———————————————————————————————————-

Dansearrangementet med Per Rock var yderst vellykket. Han gjorde det virkelig godt, alle fandt det underholdende og det fik mange positive tilbagemeldinger.

———————————————————————————————————–

Per Rock kom til tiden, leverede varen, fik sat gang i publikum og forlod stedet med stående klapsalver. Så kort og præcis vil jeg anbefale Per til andre kunder. I får en jordnær person, der ER PÅ, når showet skal leveres. Tobias, Fredrik, Sofie – Hillerød

———————————————————————————————————–

At få undervisning af Per er en ubeskrivelig følelse, der bør deles med andre. Hans måde at formidle trin på er med et kraftigt humoristisk tilsnit, der gør, at man ikke tænker over, om man har to venstre fødder. Det får han hurtigt lavet om på. I løbet af kort tid, har han fået overbevist mig om, at dans er sjovt og addictive på den fede måde. Godt gået..jeg glæder mig til næste time med dig. Mathilde

———————————————————————————————————–

Jeg har haft fornøjelsen af at have Per som underviser til hhv. et privat arrangement og en sommerfest på arbejdet. Stilarterne var hhv. swing fra 20- og 30’erne og disco i andet tilfælde. Undervisning var præget af præcision, godt humør, god energi og engagement – som betyder meget for at alle er friske på at være med til dansen. Det som i øvrigt var særdeles væsentligt i begge tilfælde var Pers evne til at tilpasse niveauet til målgruppen og alligevel differentiere så både de der havde erfaring og nybegyndere alle fik et godt udbytte og en sjov oplevelse.
Især til sommerfesten på arbejdet havde Per gjort meget ud af musikken, som var mixet sammen fra forskellige musikstykker, og havde dertil forberedt en “temakoreografi”, hvilket gjorde discodansen til en vældig oplevelse. Vi var en mindre gruppe der senere på aftenen skulle fremføre dette stykke for kollegerne, hvilket vi blev klædt godt på til af Per.
Så kendetegn er ved Per er professionel, engageret, pædagogisk og ihærdig – så har han en masse gode historier til at krydre dansen. LASSE . Metropol, Nørrebro.

————————————————————————————————————

“Per Rock er en uovertruffen dj, der spiller det musik, folk vil have. Vi var et selskab på 60 personer i alle aldre, og ingen var skuffede. Min datter på 25 sagde – ham dj´en han kan sgu godt finde ud af at spille – også for dig far. Vi kan på det varmest anbefale Per Rock som dj og underholder til jeres fest. Og så kan han et eller andet med de ben….tak for en uforglemmelig aften” Henrik, Rungsted

————————————————————————————————————-

“hvad skal jeg sige….Per Rocks..den mand, han må være lavet af gummi. Vi har aldrig oplevet noget lignende og flere af veninder, de overvejer kraftigt at start til dans efter den omgang Charleston og Night Fever. Per, du stråler af livsglæde, du er super sej” Stine.

————————————————————————————————————-

“Vi havde en supersjov eftermiddag i Pers selskab – han er en superfed danser og uderviser, og hans glæde og energi smitter på bedste vis. Per var kreativ, idérig og åben overfor vores egne forslag. Alt i alt var det en mindeværdig oplevelse at blive undervist af Per. – Tanja”

————————————————————————————————————-

Man får fuld valuta for pengene, når Per Rock han kaster sig ud i en polterabend. Hans smil og entusiasme er helt overvældende, og så alle hans små spændende anekdoter gør det hele bare endnu mere sjovt. Og, til sidst, så havde han også et lille es i ærmet…vi kan varmt anbefale ham til jeres polterabend. Der er fuld gas og spræl i ham, så vi alle fik grint og svedt!!

Marianne og pigerne, Nørrebro

————————————————————————————————————–

Per, tak for et SUPER SHOW og med hjælp til KANON band, der fik det hele til at swinge. Det kørte som smurt..Line, CBS

—————————————————————————————————————

I still haven’t got a chance to say thank you for an AMAZING performance.
Everyone was really impressed.. People got very curious and fascinated with the show and the dance.

Viktoria Rausté, CBS

—————————————————————————————————————

Hej Per, tak for et perfekt indslag, som sad lige i skabet. Kæmpe succes og mit livs bedste fest. Peter, Roskilde”

—————————————————————————————————————

Jeg har nu to gange oplevet Per Mogensen. Dels som selskabsgæst hvor Per over en time fortalte og demonstrerede den rytmiske dans´ indtog i Danmark. Dels hvor Per, grundet ovennævnte, optrådte som deltager i min “foredragsforestilling”, “Hjernekassen”.
Begge gange har det slået mig hvor usædvanlig dygtig en formidler Per er. Begejstring og charme kombineret med en meget høj faglig kunne har begge gange givet mig en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er ikke sidste gang jeg samarbejder med Per Mogensen og jeg medgiver ham hermed min varmeste anbefalinger.

Bedste Hilsner

Peter lund Madsen
————————————————————————————————————–

Ester Jensen fra COWI skriver:
Per Rock fik grinet frem gennem dansen,  instruktion med humor. På 30 min. fik jeg lært flere variationer.
Instruktionen gav mig forbindelse til det 20.århundres musik og dans på en ny  og inspirerende måde. I et moment så jeg Fred Astair i Per Rock, mens jeg selv swingede .

————————————————————————————————————–

Michael Grausen fra COWI skriver:
Jeg synes, det var sjovt og anderledes. Jeg vil helt klart have Per i baghovedet hvis jeg hører om nogen der skal arrangere et event.

————————————————————————————————————–

Der blev grint rigtigt meget den eftermiddag….

Det var en stor og lærerig fornøjelse af have Per Rock til at instruere i Charleston på Grundtvigs Højskole. Danseinstruktionen, der både var kompetent og pædagogisk, blev krydret med sjove anekdoter om Charlestondansens oprindelse. Det blev til et underholdende indblik i såvel 1930’ernes USA, vilkårene for dansen, da den var det hotteste hotte, og derudover den massive indflydelse dansen har haft på andre danseretninger siden hen. Så når Per Rock underviser, handler det ikke blot om dansetrin, men både om historien bag og historien efter. Det kvalificerer i høj grad undervisningen med disse historiske anekdoter
– og giver tillige publikum en tiltrængt mulighed for at snappe lidt luft mellem dansetrinene.
Først og fremmest er Per Rocks undervisningsforløb sjove og den ultimative icebreaker, hvis publikum da ikke allerede kender hinanden. Men derudover er det også en interessant vandring gennem i dette tilfælde Charlestondansens historie. Flere af de store drenge var på forhånd lidt forbeholdne over at skulle danse, og så ovenikøbet Charleston. Efter 10 minutter havde de overgivet sig til både Charleston og instruktør Per Rock og fik en formidabel eftermiddag ud af det.
Per Rock har derudover et godt øje for at møde sit publikum, hvor de er: han tilrettelægger niveau og tempo efter omstændighederne, er hurtig til at læse sit publikum og indretter undervisningen efter det.
Derved bliver det aldrig for let, for kedeligt eller for svært, allerhøjst meget, meget sjovt…

Bodil Chemnitz, Grundtvigs Højskole, Hillerød

————————————————————————————————————–

Jeg troede det ikke muligt, men Per var i stand til på kort tid at lære mig så meget Charleston at jeg turde vise det for andre, og det på trods at min beskedne erfaring med dans inden.

Niels G

————————————————————————————————————–

Per var meget imødekommende overfor vores ønsker til vores polterabend og strikkede et program sammen, som passede rigtigt godt til os. Da han kom, var han superfrisk på at medvirke i et lille scam for vores veninde. Han var enormt på – sprængfyldt af energi og danseglade – og han var supergod til at styre og instruere hele flokken på en sjov og motiverende måde. Han fortalte undervejs om dansens historie, hvilket fungerede rigtigt godt. Det var en rigtig sjov oplevelse – og et par af pigerne er faktisk begyndt at gå til charleston-dans!

Maria.

—————————————————————————————————————

“Per gav min kæreste og jeg danseundervisning i charleston inden vi skal holde charleston temafest. Det var en af de sjoveste aftener vi har haft længe! Per er vildt dygtig til at undervise på en underholdende måde, og vi fik virkelig meget ud af det! Jeg kan kun anbefale det!!!

Nina,

————————————————————————————————————–

Vi får undervisning af Per i Lindy Hop. Han formår i løbet af undervisningen at undervise i detaljer som gør en stor forskel i vores dans. Han er entusiastisk, direkte og har en passion for det han laver, som gør at man  selv bliver meget målrettet – alt imens det stadig er sjovt og hyggeligt.

Man begår aldrig fejl når man bliver undervist af Per …. Der er kun variationer…

Sandra og Keld

————————————————————————————————————–

“Min mand og jeg havde, inden vores bryllup, besluttet os for at lave en utraditionel brudevals og vi kontaktede Per. Vi vidste hvilken sang vi ville danse til og nynnede den for ham. Per gengendte straks “In the Mood”, og første gang vi mødtes med ham, havde han brændt den ned til os, og forberedt en rutine til den. Den var lidt svær at danse til, især for os da vi var nybegyndere, men Per gik ikke på kompromis med vores ønske og vi fik lært en super fed rutine, som var perfekt tilpasset vores niveau. Vi trænede en del mellem vores møder, og lærte dansen på ialt 5 intensive timer med Per, som i samarbejde med os indrettede dansen til os så den ikke var for svær, men stadig underholdende at se på. Det var super sjovt og lærerigt og det er tydeligt at Per brænder for sit fag og har en kæmpe viden om musikken, dansestilene og de tider de stammer fra. Vi kan kun anbefale ham!

Hilsen Kasper og Nanna”

—————————————————————————————————————

Det var en superfed festevent. Per og Malene kom som surprise til min runde fødselsdagsfest. Per fik hurtigt alle gæsterne instrueret og ud på fliserne foran festteltet. ..i halvmørke og omgivet af myg! Trods myggene havde gæsterne en totalt fed oplevelse, hvilket bekræftes både af de brede grin på billederne og de mange positive tilkendegivelser efterfølgende. Arrangementet sluttede med at Per og Malene gav en danseopvisning, som gjorde stort indtryk og uden tvivl vækkede interesse for swingdans hos gæsterne.

Kæmpe tak til Per og Malene for et totalt prof og underholdende indslag.

Stine Bostinius

—————————————————————————————————————–

Hej Per, – vil blot takke dig og din dygtige dansepartner for et forrygende “dansende” Elvis show. I var med til at gøre Valby til Vegas for en aften!

Kh H

——————————————————————————————————————

Everyone has been telling me how fantastic the DJ was!  Quite a few unprompted compliments to your performance.    I had not prepared for the success of the party to such an extent.  I will be sure to be prepared next time and I hope you will say yes to our next party J

Tusind tak for keeping the party kickin.

Headquarters Agnitio A/S

Sincerely,

Kyrie Hale

——————————————————————————————————————–

Det var en stor oplevelse at have Per med til vores julefrokost – hvor
han underviste os i Twist. Per gør det så nemt at alle kan være med og
så udfordrende at du altid har en danserutine, som du kan bruge til
festen bagefter. At han oveni købet er en flink fyr, gør bare det hele
bedre.

– Medarbejderne hos Als Research

——————————————————————————————————————-

“Per gav min kæreste og jeg danseundervisning i charleston inden vi skal holde charleston temafest. Det var en af de sjoveste aftener vi har haft længe! Per er vildt dygtig til at undervise på en underholdende måde, og vi fik virkelig meget ud af det! Jeg kan kun anbefale det!!! Vh Nina”

——————————————————————————————————————-

Vi har  nu to gange haft den glæde, at have besøg af Per på vores kursusaftener i MellemfolkeligtSamvirke; og begge gange fik han virkelig skabt en fantastisk festlig aften for os alle sammen, kursister såvel som lærere.

Man skulle ikke tro det, men Per formåede faktisk at lære os en hel charleston-dans på bare en time, samtidig med at han også nåede at fortælle en masse gode historier fra de ”swingende” 20´ere og 30’ere.

Vi havde en forrygende aften i selskab med Per, sjove dansetrin, sprudlende musik og den ene underholdende anekdote efter den anden.

Det bliver hverken første eller sidste gang vi inviterer Per til sætte gang i vores aftener.

Christine, Mellemfolkeligt Samvirke

——————————————————————————————————————

Per Rock kom i flot charleston tøj, og dansede i en times tid, som vi havde aftalt.
Det var et super arrangement med god stemning og alle synes, Per var dygtig og god til at lære fra sig.
Vi kan helt klart anbefale at bruge Per Rock til jeres fremtidige arrangementer:)
OMI. – Camilla

——————————————————————————————————————

Kære Per – tak for at DU gjorde min fest uforglemmelig . Vi var alle dybt imponeret og betaget.

K A N O N godt show – virkelig:-)) Mange roser – Anne

——————————————————————————————————————

“Vi kender Per som danseunderviser, men valgte også at bruge ham som DJ til vores bryllup. Han klarede opgaven til UG med kryds og slange. Han spillede det folk ville have, samtidig med at han valgte numre med charme og kant. Gæsterne sprintede rundt på dansegulvet, og vi var meget tilfredse.  – Julie Bang.

 

Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send