Per "Rock" – swingdans

Hits & hotdogs

Igen i år, der skal jeg spille til Distortion.

For 2 år siden, der havde jeg min debut til DISTORTION med kæmpe succes ved kun at spille gamle lakplader på min gamle Linnet og Laurtitzen radio med grammofon oven i, hvor der, ligesom i gamle dage, blev sat en mikrofon ind foran højttaleren, og og musikken kom ud igennem anlægget.

Det trak folk til fra nær og fjern, og de unge spurgte ”Hvor er din MP3 afspiller ?” – jeg sagde, som facts var, det er THE REAL DEAL, det her.

Gamle lakplader med ”sus og dus” – succesen var i hus.

Sidste år der spillede jeg i Blågårdsgade med et mindre anlæg, der skulle hamle op mod HOUSE MUSIC på Nørrebrogade og DANCE HALL rundt om hjørnet i Stengade.

Jeg spillede på mit gamle VINTAGE udstyr fra 50´erne – RADIO MERCUR. Folk gik amok til min anderledes dj-vinkel, der denne dag var: Titty Shaker, Northern Soul, Soul, Doo Wop, Instrumental, rhythm and Blues, og en hyldest til PRINCE, QUEEN, CURE og BOWIE !! Publikum skrålede med.

I år, der skal jeg have folk til at SYNGE MED og ikke mindst DANSE. Igen, der vil jeg bruge mit gamle udstyr RADIO MERCUR, der bliver sat til nyt PA-anlæg, så lyden er ”up-to-date”. Jeg vil udelukkende spille 45 RPM (singler) denne dag, og der vil være mulighed for GIRO 413 (ønsk en melodi). Har jeg den vinyl, så opfylder jeg ønsket. Denne dag liver LAPTOP FRI !!!

Der vil blive spillet: 
Otto Brandenburg (“To Lys på et bord, Sailor Går i land med Susanne, Birgitte og Hanne”, Four Jacks ”Åh Marie, Jeg vil hjem til dig”, ”Ulven” Peter Belli ”der vil bo på Veserbro”, John Mogensen ”der er noget galt i Danmark…”, Gasolin ”Kvinde Min”, Elvis, Beatles, Stones, ABBA, Ulla Pia, Bjørn Tidmann, Queen (We Will Rock You), Bowie (Lets Dance), DISCO og andet ”sing a long” som DANS DANS DANS til musik fra 1950´ere og frem tl 1980´erne.

Du kommer til at “I Wanna Dance With Somebody” ”Rock Around The Clock”, ”Let´s Twist Again” og danse ”Night Fever”.

Det bliver en meget speciel eftermiddag, hvor de unge vil feste med de ældre, når jeg spiller HITS OG HOTDOGS, der går ud på genkendelsesglæden ved mange af de melodier, vi husker gennem tiden.

Ønsker du lignende musikalsk underholdning, så ring til mig på: 28 56 21 14 eller pr. mail: rock.per@gmail.com

Få alle nyhederne!
Kontakt Per for et godt tilbud! M: 28 56 21 14 E: rock.per@gmail.com
Send