PR-materiale

Alt nødvendigt pressemateriale for Per Rock samlet et og samme sted

Herunder kan du læse Per Rocks officielle pressetekst.  Se også et udvalg af Per Rocks mange TV-optrædener samt et mindre galleri med udvalgte pressefotografier.

Download pressepakke

Ved at klikke på knappen herunder kan du downloade Per Rocks pressepakke. I denne pressepakke findes en aktuel pressetekst samt en håndfuld billeder i stor opløsning.

Presseteksten kan også læses i sektionen herunder.

Download pressepakke

Pressetekst

Per Rock er professionel danser, DJ og foredragsholder med mere end 40 års erfaring.

Hans viden indenfor swingdanse gennem tiden er unik. Han danser de fleste swingdanse fra Charleston, Lindy Hop, Shag, Jitterbug til Jive. Hvis du har et danseønske, så tøv ikke med at kontakte ham. Hvis der ønskes flere dansere har han kontakt til de bedste swingdansere i Danmark.

Per Rocks know-how indenfor musik fra “de gode gamle dage” og frem til i dag er second-to-none. Han er skarp, analytisk og evner at spille det rigtige musik på det rette tidspunkt. Forkæl dig selv og dine gæster med et one-of-a-kind oplevelse, hyr Per Rock som host / DJ til din fest.

Hans musikrepertoire spænder fra ”Oldies but Goodies” (dvs.1910 til 1960´erne) frem til TOP40 indenfor de sidste 5 årtier (dvs. 1970´erne til nu – 2021).

Per Rock tilbyder et stort udvalg af temaer, der kan tilføje enhver fest noget ekstraordinært, og hvorfor ikke prøve noget old school med vinyler på 45 rpm, eller endnu mere ”real old old school”, 78’er shellak-plader, hvor du vil opleve et ”blast from the past”. Skriv til ham og hør, hvilke muligheder der forefindes. Udstyret er autentisk fra 50erne og et ”must see to believe”, der vil få gæsterne til at spærre øjnene op. Vi taler om ægte udstyr der har tilhørt det gamle skib Radio Mercur – datidens P3.

Når du hyrer Per Rock, er han ikke bleg for at åbne ballet med en dans, hvor gæsterne inviteres med i et univers af glade rytmer, hvor folk kan frigive deres indre John Travolta.

Hvis du ønsker et foredrag og høre om ”de glade gamle dage”, så er Per Rock den helt rigtige til dit event. Han er god til at få folk til at synge med, danse og grine så højt, at mavekramperne viser sig på en god måde.

Per Rock er den rette person til din fest, “ice breaking”, “gå-hjem møde”, mulighederne er mange. Hans talenter er mangfoldige.


Videogalleri