Per Rocktilbyder

Dans, DJ, foredrag, polterabend, special events eller måske noget helt sjette?

Herunder findes et utal af muligheder Per Rock kan tilbyde til dit arrangement. Fra swingdans til DJ og alt derimellem! Scroll ned af siden eller vælg en ydelse via menuen herover.

Per Rock siger kun ja til arrangementer, han ved han kan gennemføre fyldestgørende, med allerhøjeste kvalitet i dialog med værten.

Danseopvisning

Samtlige swingdanse fra det forrige århundrede og frem til i dag

Per Rock og Joan Osted optrådte med Lindy Hop i “Vild Med Dans”, udført med kast. Britt Bendixen udtalte bagefter: ”Sådan skal rigtig dans jo danses”. Se indslaget ved at klikke på knappen herunder.

Indslag fra Vild Med Dans

Oplev danseshow med alle swingdanse gennem tiden, herunder Lindy Hop, Cake Walk, Charleston, Jitterbug, Jive, Shag, The Bop og Twist, udført med stor energi.

Der tilbydes top-professionel danseopvisning og undervisning, både solo og med partner. Per Rock og partner er altid i autentisk outfit, så man føler sig hensat til en svunden tid uanset hvilket årti, der skal repræsenteres.

Per Rock har et kæmpe knowhow inden for dans, tøj og musik fra 1920’erne og frem. Kontakt for nærmere samtale om detaljer, muligheder og priser.

Booking

Undervisning

Giv dig selv en positiv oplevelse, dansens glæde er det hele værd!

Privatundervisning:

Privatlektioner i swingdans for helt nye såvel som øvede. Undervisning i swingdans som solodanser (solojazz) eller pardans. Specifikke workshopønsker sammensættes gerne fra 1 time til en hel weekend.

Faste Lindy Hop Hold:

I SwingShoes, der er Danmarks største og ældste forening indenfor swingdans, som Per Rock var med til at grundlægge for 25 år siden.

FOF – aftenskole – onsdage.

Få mere information ved at klikke på knapperne herunder:

SwingShoesFOF - Lindy Hop

Jazz-dans er primært en solo dans, hvor røddernes oprindelse er afro-amerikanske. Dansen giver stor personlig frihed og udtryksform.

Charleston fra de brølende 20 ́ere, der har fået en ny opblomstring via Party Like Great Gatsby, samt shuffle-steps ved Electro-Swing i nyere tid.

Lindy Hop er en afro-amerikansk swingdans, der havde sin storhedstid under swingperioden i 1930 ́erne og 1940 ́erne. Lindy Hop er den swingdans, der i dag danses over alt i verden og som fik fornyet popularitet fra midten af 80 ́erne og frem til i dag. Lindy Hop gav nye danse navne: Jitterbug og Jive.

Jitterbug er en dans de fleste forbinder til 50 ́erne, udført til rock and roll musik med blandt andet den udødelige klassiker ”Rock Around The Clock”. Jitterbug var dog lige så udbredt i 40 ́erne til jazz og swing.

Boogie Woogie er en dans som har sine rødder i halvtredserne, der fik en opblomstring i midten af firserne og i dag danses primært som en konkurrencedans i Europa, dog viser Per Rock også den sociale side af dansen.

The Twist er en dans, der kendes fra filmen Pulp Fiction med John Travolta. Twist-dansen var den store dille i de tidlige 60’ere med feks. Chubbby Checkers, ”Let’s Twist Again”.

Andre mindre kendte danse der undervises i er:

Shag er en swingdans, der har meget livlige og hurtige grundtrin og som er utrolig sjov og spændende at stifte bekendtskab med. Vores danske Swingpjattere dansede Shag dans under Anden Verdenskrig. Der skelnes mellem tre forskellige Shag-stilarter: St. Louis Shag, Carolina Shag og Collegiate Shag.

Cake Walk er en dans der udtrykker komik og som tog det københavnske natteliv med fuld flor i 1910’erne. Cake Walk ses i nyere tid i danse som house.

Booking

DJ

Specielle temaer eller ”up-to-date” musik

Som DJ er Per Rock en kæmpe kapacitet. Med sin store erfaring, nærvær, underholdningstalent og perfekt tilpassede musikudvalg rammer han altid sit publikum. Dansegulvet fyldes, uanset om musikken leveres via laptop, vinyl eller gamle shellack-plader, der også kaldes 78 RPM.

Utallige temaer

Specifikke temaer, eller ”up-to-date” musik kan vælges, ligesom der på elegant vis kan mixes musikalsk mellem nutid og datid.

Musikken spilles fra laptop eller et stort udvalg af vinyler på både 45 rpm (singler) og de store 12” maxier i forskellige genrer.

En unik bonus til et event kan være et arrangement med gamle 78 ́er shellac plader fra 1920’erne og frem til 1960.

Der medbringes autentisk radio-grammofon fra 1956, stilsikre mikrofoner fra 40’erne / 50’erne samt top-serviceret udstyr fra det hedengangne RADIO MERCUR. Således er der forkælelse for både øret og øjet. Lydkvaliteten er god og autentisk. Forestil dig lyden af den knitrende pejs, så lifligt lyder de herlige lakplader!

Temaerne er mangfoldige: Lounge Jazz, Hot Jazz, Swing Jazz, Rock-a-Billy, 50’er musik, Burlesque / Titty Shaker samt Giro 413 / Gammel Dansk gør godt.

Læs mere om disse temaer under Special Events.

”Up-To-Date”

Ønskes der nyere musik, hvor vi taler om de store dansehits fra de sidste 5 årtier, så sammensættes det gerne ud fra kundens ønske. Musikken spænder over de store kendte hits fra 70’erne og frem til i dag. Dette er rene myriader af hits. Alt tilrettelægges unikt til netop dit event!

“Dansegulvet er til for at danse på”, er Per Rocks motto og dette gælder uanset tema eller tidsalder, og repertoiret er altid med god kant, der skal opleves.

Booking

Foredrag

Fra rytmens indtog i Danmark til Jazz Swing og musikalsk pjatteri - Per Rocks foredrag er bredtfavnende!

Tag en tur med Per Rock ned gennem mindernes allé og oplev foredragsemner.

The Great Gatsby, Jazzens Historie, Swing Is The Thing (1930’erne og 40’erne), 50 ́er Rock and Roll, Rockabilly, Beat, Gammel Dansk Gør Godt, Giro 413 og ikke mindst Jitterbuggens historie, en meget livlig fortælling om, hvorledes den rytmiske dans udviklede sig fra Cake Walk år 1900 frem til Twist i 1960.

Foredragene krydres med liveudførelse af danseeksempler. Per Rock danser solo eller med partner. Få historien bag blandt andet: Charleston, Black Bottom, Lindy Hop, Jitterbug, Jive og Twist! Dette er blot et lille udpluk af de glade og fornøjelige temaer, der holdes foredrag om. Du er altid velkommen til at kontakte Per Rock, hvis du ønsker et særligt emne, spørg løs.

Der kan bookes til alle former for fester, events, ”go-home-meeting”, teambuilding, polterabend, gymnasier, højskole, firmamøder, taler og lignende.

Booking

Polterabend

Polterabend med Per Rock - aldrig en kedelig affære!

En polterabend med Per Rock har en varighed på en time, som han i samarbejde med dig bygger op fra A-Z. Mulighederne er mangfoldige og alle deltagerne vil more sig. Lokale kan skaffes eller Per Rock kommer ud hvor det ønskes.

En polterabend med Per Rock er en oplevelse ud i universet af dans, grin og historie!

Tidligere deltagere i en Per Rock-Polterabend har udtalt, at: “Det er noget helt specielt at opleve Per, hans kunnen og viden indenfor hans speciale, når han performer og underviser bruden, gommen og Polterabends deltagere”.

Booking